Palvelut ja hinnasto

Aivan kuten Sinun kotisi, myös meidän palvelumme on uniikki; vain Sinulle yhdessä suunniteltu. Yksilöllisyys ei nosta palvelumme hintaa, vaan tarkoittaa sitä, että suunnittelemme myynnin Sinun toiveittesi mukaisesti.

Aivan kuten Sinun kotisi, myös meidän palvelumme on aina uniikki; vain Sinulle yhdessä suunniteltu. Yksilöllisyys ei nosta palvelumme hintaa, vaan tarkoittaa sitä, että suunnittelemme myynnin Sinun toiveittesi mukaisesti.Asunnon myyjänä tiedät tarkalleen millaisen palvelupaketin meiltä ostat – tiedossasi on muutakn kuin välityspalkkion suuruus! Opastamme Sinut tekemään oikeita valintoja, jotka löytävät parhaan ostajan juuri Sinun kodillesi.

Palveluidemme sisällöt ja hinnat ovat valmiissa palvelukokkonaisuuksissa esimerkiksi:
  Säästö Perus Aktiivi Loma
Palvelun tuoteseloste  X X X X
Hinta-arvio ja markkinoiden analyysi X X X X
Tarvittavien asiakirjojen ja todistusten hankinta X X X X
Kaavoitus- ja ympäristöasioiden selvitystyö X X X X
Markkinointisuunnitelma X X X X
Laadukas myyntiesite X X X X
Kohteen valokuvaus X X X X
Ammattivalokuvaus + ilmakuvat +video   X X (X)
3D-virtuaalikuvaus     (X)  
Pohjapiirros tyylikkäästi puhtaaksi piirrettynä    X X X
Asunnon kevyt stailaus      (X)  
Lehti-ilmoittelu   X X X
Markkinointi internetissä (etuovi.com, asuntopiste.fi ym) X X X X
Markkinointi sosiaalisessa mediassa   X X X
Viikoittainen markkinointi/tulos raportointi   X X  
Suppea suoramarkkinointi (taloyhtiö ja naapurit   X X  
Laaja suoramarkkinointi (300-1.200 taloutta)      X  
Yleiset esittelyt pääsääntöisesti X X X (X)
Yksityiset esittelyt  (X) X X X
Kauppaneuvottelut ja tarjousten laatiminen X X X X
Ostajien kilpailutus     X X
Rahoitusneuvottelut ja vakuusjärjestelyt *) X X X X
Kuntotarkastus / kosteusmittauksen järjestäminen (X) (X) (X) (X)
Kauppajärjestelyt, kauppakirjan teko X X X X
Kaupan vastuu X X X X
Neuvontapalvelvelut uuden asunnon ostossa ja
 mahdollisissa ongelmatapauksissa
    X  

 

(X) = tehdään tarvittaessa tai niin sovittaessa

*) Rahoitusneuvotteluissa Asuntopiste ei ole sitoutunut mihinkään pankkiryhmittymään, vaan kaikkien pankkien asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä ja ohjaamme asiakkaitamme heille parhaat palvelut ja lainaehdot tarjoaviin rahalaitoksiin.


Asuntopisteen säästöpalvelu

Palvelupaketti tarjoaa asiakkaalle edullisen vaihtoehdon kodinmyyntiin, jossa markkinointikanavana on internet. Tavoittaa valtaosan aktiivisesti asuntoa etsivistä. Säästöpalvelupaketin hinta 2,75 % (sis. alv 24%). Minimihinta 2.600 € (sis.alv 24%) xx)


Asuntopisteen peruspalvelu

Palvelupaketti tarjoaa asiakkaille perinteisen nykyaikaisen palvelupaketin, joka sisältää alalla käytetyn tavan mukaisesti ”kaiken”. Peruspalvelupaketin hinta on 2,98 % (sis.alv 24%). Minimihinta 2.800 € (sis.alv 24%) xx)


Asuntopisteen aktiivipalvelu

Nimensä mukaisesti Aktiivipalvelu tarjoaa kaikkien edellä lueteltujen palveluiden lisäksi aktiivisen markkinoinnin myös sinne, missä ostava asiakas ei itse ole aktiivisesti asuntoa etsimässä. Se käyttää hyväkseen kaikkia markkinoinnin tasoja ”viidakkorummusta” sosiaalisen median saloihin asti. Ostavien asiakkaiden tarjouskilpailutus varmistaa parhaan ostajan löytymisen ja siten myyjälle parhaan hinnan. Tämä on Asuntopisteen ylivoimaisesti eniten asunnon myynnissä käytetty huipputuote, jossa markkinoiden paras hinta/laatu suhde. Aktiivipalvelun hinta on 3,72 % (sis.alv 24 %). Minimihinta 2.900 (sis.alv 24 %) xx)


Asuntopisteen loma-asuntopalvelu

Loma-asunnon myynti aiheuttaa runsaasti logistisia kustannuksia ja logistiikkaan käytettävää aikaa ja kilometrikustannuksia. Paljon selvitystyötä rakennuslupien ja kaavoitusten kanssa jne. Myös tehokas alueellinen markkinointi tapahtuu asuntomarkkinointia laajemmalle. Loma-asunnon myyntipalvelun hinta on 5,5 % (sis.alv 24 %). Minimihinta 3.500 € (sis.alv 24 %) xx)

xx) Palveluhinnan lisäksi: Hinnat asunto-osakkeissa velattomasta kokonaishinnasta.

Palvelupakettihintojen lisäksi perimme 300 euron aloitusmaksun (vapaa-ajan asunnoissa 500 euroa), joka sisältää mm valokuvausmaksun Lisäksi perimme tarvittavat asiakirjamaksut niiden todellisten kulujen mukaan, jotka ovat osakkeissa isännöitsijätodistus liitteineen 105-250 €, kiinteistöissä rasitustodistus, lainhuutotodistus, kiinteistörekisterinote, kartat ym n 8 €/kpl.


Muut palvelut

Asiantuntijapalvelut ja ylimääräiset selvitystyöt tuntityönä 80 € / tunti sisältäen 24 % arvonlisäveroa.

Arviointi

Asunto-osakkeen kirjallinen arvio Asuntopisteen markkina-alueella 400 € (sis.alv 24 %) +asiakirjakulut
Omakotikiinteistön tai tontin kirjallinen arvio Asuntopisteen markkina-alueella 600€ (sis.alv 24%) +asiakirjakulut.

Vapaa-ajan asuntojen kirjallinen arvio Asuntopisteen markkina-alueella 800 €  (sis.alv 24 %) +kilometri ja asiakirjakulut. Mikäli arvioitu kohde tulee Asuntopisteelle myyntiin 6 kk sisällä arviokirjan päiväyksestä hyvitetään arvion hinta (alv 0) palvelupaketin hinnasta.


 

Pyydä Tarjous!