Asuntopiste Juha Salovaara LKV

Asuntopisteellä on yli 25 vuoden yrityshistoria ja yli 40 vuoden kokemus Pirkanmaan asuntokaupasta: Sinun asuntokauppasi on luottamustehtävä, jonka parhaasta mahdollisesti onnistumisesta vastaamme yhdessä.

Kokemus ja paikallistuntemus. Asuntopisteellä on yli 25 vuoden yrityshistoria ja yli 40 vuoden kokemus Pirkanmaan asuntokaupasta. SKVL Jäsentoimistona meillä on lisäksi käytössämme markkinoiden kattavimmat tilastot sekä toteutuneista kaupoista, sekä alueen markkinahinnoista. Tuhansien asuntojen kokemus antaa tarkan alueellisen kokemuksen eri alueista ja osoitteista.

Kokonainen myyntitiimi palveluksessasi. Kodin myynti ja -osto ovat elämän suurimpia kauppoja. Siksi Sinun asuntokauppasi on meille luottamustehtävä, jonka parhaasta mahdollisesta onnistumisesta vastaamme yhdessä! Meiltä saat välittäjän takuulla henkilökohtaisen, asiantuntevan ja aidosti Sinun parastasi ajattelevan palvelun lisäksi kokonaisen tiimin työpanoksen, ammattitaidon ja kontaktit käyttöösi.

Asiantuntemustamme täydentävät ja palveluitamme suosittelevat useat huippujuristit.

Tehokkain markkinointi. Markkinoinnissa meillä on apuna alan parhaat asiantuntijat ja myyntikohteiden kuvauksissa ammattikuvaajat, joilta syntyy niin näyttävät still-kuvat, ilmakuvat, videot kuin 3D-virtuaaliesittelytkin. Markkinoimme kaikissa parhaissa markkinointikanavissa (digi, printti, sosiaalinen media, suoramarkkinointi jne.) varmistaen, että kotisi näkyvyys on taattu, niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Vakioasiakaskunta. Asuntopisteen pitkä historia, hyvä maine ja vahva osaaminen ovat tuoneet vakioasiakaskunnan: 65 %:lla asuntonsa meille myyntiin jättäneistä on meistä aikaisempaa kokemusta joko ostajana tai myyjänä, ja 30 % tulee meille suositusten perusteella. Uskomme, että ansaitsemme myös Sinun luottamuksesi yhteisellä matkalla kohti uutta Kotia.

Riippumattomuus rahoitusasioissa. Rahoitusneuvotteluissa Asuntopiste ei ole sitoutunut mihinkään pankkiryhmittymään, vaan kaikkien pankkien asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä. Ohjaamme asiakkaitamme heille parhaat palvelut ja lainaehdot tarjoaviin rahalaitoksiin. Tarjoamme tietoa rahoituksen lisäksi myös laki- ja verotusasioissa.

Laatuyritys. SKVL Laatuyritys® on laatukoulutettu, ja se on laatinut yrityksen toimintaa ohjaavan, SKVL:n hyväksymän laatukäsikirjan. Tämä takaa, että välittäjänne on ammattitaitoinen ja luotettava, sekä toimii liittonsa ohjeiden, eettisten sääntöjen ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Laatuvälittäjälle tavanomainen ei riitä. Laatuvälittäjä haluaa kehittää itseään, yritystään ja tuloksiaan. Hänelle tärkeitä asioita korkean ammattitaidon lisäksi ovat mm. eettisyys, oikeamielisyys, jatkuva oppiminen ja pyrkimys parempaan.

OTA YHTEYTTÄ